Sensiz Olmaz Müzikleri



Sensiz Olmaz Müzikleri ilede konuşulacak bir dizi olabilir. bakalım dizi başladıktan sonra sensiz olmaz müzikleir konsuunda daha fazla yazı yacağız. güzle yorumlar sizlerle olsun..

Sensiz Olmaz Fragman

Sensiz olmaz fragman yayınlandı. Bakalım izleidkten sonra nasıl bir yorum yapıcaksınız...

Sensiz Olmaz Yeni Bölüm Fragmanı

Sensiz Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı ve bunun üzeirne çok fazla şikayet bulunmakta. Bu şikayetlerden birini blog köşemizde yer verelim deidk. bakalım sensiz olmaz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacka.

kullanıcı eleştirlerinden biri ş şekilde

İyi akşamlar herkese

Fragmanı ilk izlediğimde aklıma gelen seçenek, her ikisininde başkaları ile evli olduğu, yasal engeller sebebiyle, normal yolla çocuk sahibi olmaya çalışacakları.Bu yüzden de şimdiki eşlerine ait yüzükleri çıkarıp bırakıyorlar.Birlikte olduktan sonra yüzüklerini takıp normal hayatlarına geri döneceklerdir büyük ihtimalle.

Burada önemli olan yeni eşlerin bu durumu bilip bilmeyecekleri bence.

Yüzükleri çıkarmak manen çok hoş bir detay.Şimdiki eşlerine ait yüzüklerin parmaklarında olması her ikisine de acı verecektir çünkü.

Ortada bir mecburiyet var, bu durumda Murat Han'ın yüzündeki hoşnutsuz ifade ve Nurgül'ün gözyaşları da yerine oturuyor. İyi akşamlar herkese

Fragmanı ilk izlediğimde aklıma gelen seçenek, her ikisininde başkaları ile evli olduğu, yasal engeller sebebiyle, normal yolla çocuk sahibi olmaya çalışacakları.Bu yüzden de şimdiki eşlerine ait yüzükleri çıkarıp bırakıyorlar.Birlikte olduktan sonra yüzüklerini takıp normal hayatlarına geri döneceklerdir büyük ihtimalle.

Burada önemli olan yeni eşlerin bu durumu bilip bilmeyecekleri bence.

Yüzükleri çıkarmak manen çok hoş bir detay.Şimdiki eşlerine ait yüzüklerin parmaklarında olması her ikisine de acı verecektir çünkü.

Ortada bir mecburiyet var, bu durumda Murat Han'ın yüzündeki hoşnutsuz ifade ve Nurgül'ün gözyaşları da yerine oturuyor.

Sensiz Olmaz 1.bölüm izle

Sensiz olmaz muhteşem bölüm iel bzilerle buluştu. Bu bölümden sonra çoğunuz sensiz olmaz 1.bölüm izle mek için sişteize yüklendiniz bizde en güzle bölümünü sizlere sunalım deidk. umarızm bölüm bğeneirsiniz..

Sensiz Olmaz Son Bölüm izle

Sensiz Olmaz 15 eylül tarihinde vizyona girecek. O saatten sonra ayın 16 sonda yeni bölüm fragmanı ve ratingle rile sizlerle olacağız.



Sensiz Olmaz Sezon Finali

Dizi başlamadan şimdidens ezon finali ahkkında yorumlar yapılır oldu. Bunlardan birni sizle paylaşalım;

Bu dizinin finali nasıl olur ki yaa  Bak şimdi aklıma takıldı

İkinci fragmana kalmadan işi halledeceğiz gibi geldi.Hayır hiç bir haber yok ne karakterler ne karakter isimleri ne de hikayeyi net biliyoruz.Sanırım böylesi daha iyi ya  Feci derecede meraklandım çünkü ben

Evet o da çok uzun iş.

Yalnız bu kardeş olayından yeni eşlerin haberi olmayacak sanırım  Fragmanı tekrar izledim de NY'nin yüzündeki acıyı ekstradan buna da bağladım

Sensiz Olmaz Oyuncuları Hakkında

Sensiz olmaz oyunculaır hakkında çeşitli yorumlar mevcut bu yorumları sizlerle paylaşacağızç Sensiz olmaz hakkında bu yorumlardan biride şu şekilde;

Fragman etkileyici olmuş...
Benimde bir tahminim var...
Nurgül ile murat eski eştir ve bir çocukları vardır...
Nurgül ile onur ve murat ile gökçede evlidirler...
Ama çocukarı hastadır ve iyileşmesi içinde yeni bir kardeş gerekiyordur...
O yüzden zorunlu olarak tekrar bir araya gelirler murat ile nurgül...
Tabi konu çok hassas olduğu için yeni eşlerine bu konuyu açmak çok zor olacaktır...
Hatta yeni eşlerin bundan haberide yok...
Zorunlu olarak bir araya gelip beraber olacaklar...
Zaten üzgün olmaları ve alyanslarda bunu çağrıştırıyor...

Bence sonradan onur ile gökçe bunları öğrenince evliliklerinde sorunlar yaşayacaklar...
Senaryo bu yönde olacak gibi...

Sensiz Olmaz izle

Sensiz olmaz izle sloganı ile yayın yapan sitelerden biri olan sitemiz dışında çok afzla sensiz olmaz istesi bulunmakta. bakalım bunlar içinde hangisi en kaliteli paylaşımı sunacak göreceğiz. Sensiz olmaz izle siteleri içinde en üstte oalcka site google tarafındna hit trafiğine b oğulacka diyebiliriz..

Sensiz olmaz izleyenlerindne birnin yorumunu sizlerle paylaşmak istiyorum;

Çeşitli senaryolar devam etmekte...
Bende araya kaynak yapayım canım...
Ya Dizinin ana teması zaten;
-Boşanmış iki kişinin çocuklarının hayatını kurtarmak amacıyla yapmak zorunda oldukları ikinci çocukla alakalı değil mi?
Ayrıca farklı kişilerle evli olduklarını düşününce...
Böyle olunca fragman direkt bu ayrıntıya kayıyor....

Ayrıca şu tüp bebek ve banka yorumları hiç hoş değil...
Sonuçta bunlar bir çözüm...
Fakat senaryo bu yollardan geçemez...
Olayın daha da dramatilize edilmesine alışık bir izleyici kitlesi mevcut...
Bu durumda fragmandaki bu olay tamamen kurtarılacak çocukla alakalı boşanmış iki kişinin zoraki birlikteliğinden geçmekte...

Deneme yanılma yorumları her türlü mevcut...
Bunu da diziyi izleyince anlayabiliriz...

Ayrıca Onur'un şu aşamadaki rolünü çok merak etmekteyim...
Nasıl bir karakterde olacak...
Bu duruma nasıl bir çizgide yön verecek....
Zira Onur olmasaydı bu dizide tahammül aşamam çoktan biterdi...
Bilirsin

Sensiz Olmaz

sensiz olmaz Dizimiz çok yakında bizlerle olucak. Dizi hakkında bilgiler sitemiz yayınlanacka dizinin ne zaman yayınlanacağı, bölümleri,bölüm özetler, fragmanlar ve daha fazlası sensiz olmaz ile sizlerle bu sitede buluşacak. Umarız bu paylaşımlarımzı beğenilir. sensiz olmaz için güzel bir yorum şu şekilde;

zeynebim ortada küçük bir çocuğun hayatı olunca ben senin kadar keskin bakamıyorum olaya.ama bu işin gizlice yapılması evli olunan kişilere yalan söylenmesi,kandırılması bir anlamda salak yerine konulması,aldatılması fikrine zinhar karşıyım.bunu bünyem kaldırmaz.bu işi yapacaklarsa bağlı oldukları insanlara açıklamalılar.ha bu durumda evlilikleri sürmeyecektir muhtemelen ama bu o evladın hayatından daha önemli olamaz.3.kişilerin yada kendi mutluluklarının bir önemi yok bu aşamada.
fundad Çevrimdışı